Deel dit artikel
-

Daniel Sytsma aan boord code d’azur als ECD

code d’azur, internationaal creatief bureau, heeft Daniel Sytsma aangetrokken als Executive Creative Director (ECD). Sytsma maakt de overstap naar code d’azur een half jaar nadat hij stopte bij Dentsu Creative in Amsterdam.

Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam zal Sytsma als lid van het MT in zijn rol als ECD eindverantwoordelijk zijn voor design, copy, en creative.

Binnen creatief bureau ACHTUNG! was hij een van de vijf partners die samen dit merk van een klein boutique bureau naar een van de meest toonaangevende bureaus in Nederland bracht. Daarnaast was hij medeoprichter van Studio Kraftwerk. Zowel ACHTUNG! als Studio Kraftwerk zijn overgenomen door Dentsu Creative.

Na de integratie bij Dentsu werd Sytsma als Global Chief Design Officer verantwoordelijk voor de wereldwijde design propositie in 51 landen. Zijn werk voor Volkswagen, Philips, Porsche, Adidas en Adobe werd erkend en bekroond met awards als Cannes Lions, D&AD, Eurobest (3x Grand Prix), Red Dot Design Awards (1x Grand Prix) en de Webby Awards.

code d’azur & Triple, vormen een nieuwe internationale bureau groep met ruim 500 werknemers, verspreid over de kantoren in Amsterdam, Alkmaar, Austin, Barcelona, Dubai en Gdansk.

 

 

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond