Deel dit artikel
-

DDMA maakt genomineerden voor DDMA Experimentation Heroes bekend

De genomineerden voor DDMA Experimentation Heroes zijn bekend. Genomineerd zijn: ANWB (2 keer), Centraal Beheer, DELTA Fiber, Odido, Polaroid, Nederlandse Loterij, TomTom en PostNL. Zij lichten hun case toe tijdens DDMA Experimentation Heroes.

DDMA Experimentation Heroes (voorheen Dutch CRO Awards) vindt plaats op 31 oktober 2023, in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Deze dag staat in teken van het uitlichten van de beste experimenten die de marketingsector te bieden heeft ter inspiratie en erkenning. Het event is een initiatief van DDMA, de branchevereniging voor data en marketing, wordt mede georganiseerd door de DDMA Commissie Experimentation & Optimisation, en wordt mede mogelijk gemaakt door Clickvalue en SiteSpect.

De genomineerden

Experimentation Heroes in de categorie Conversie
ANWB
Polaroid
PostNL

Experimentation Heroes in de categorie Experimentation Culture
Centraal Beheer
Odido
TomTom

Experimentation Heroes in de categorie Omnichannel (nieuwe categorie)
ANWB
DELTA Fiber
Nederlandse Loterij

Naast de bovengenoemde hoofdprijzen, reikt DDMA ook de Lindeboom Hero Award uit aan een niet-genomineerde case met veel belofte voor de toekomst. Alle inzendingen doen hier automatisch aan mee.

De jury van DDMA Experimentation Heroes bestaat dit jaar uit vijf experts uit het veld: Lucia van de Brink (Increase Conversion Rate.com), Denise Visser (bol.com), Cameron van Uytrecht (Insight ProdX), Jorden Lentze (Booking.com) en Arnout van Scherpenzeel (The Sharing Group). Deze vakprofessionals maken op 31 oktober de winnaars in iedere categorie bekend.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond