Deel dit artikel
-

DDMA organiseert nieuw congres over digital analytics

Branche-organisatie DDMA organiseert 13 oktober 2022 in B. Amsterdam een nieuw congres: de Digital Analytics Summit. Dit is hét kennis- en netwerkevenement op het gebied van digital analytics in Nederland waar (inter)nationale sprekers je op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie, privacy, organisatie en cultuur.

Op 13 okober 2022 bestijgen onder meer Melody Barlage (Adyen), Steen Rasmussen (IIH Nordic), Simo Ahava (8-bit-sheep) en Emma Gordon het podium.

De Digital Analytics Summit is een initiatief van DDMA’s nieuwste commissie: de DDMA Commissie Digital Analytics. Deze ziet digital analytics als het vakgebied dat de basis vormt voor inzicht en optimalisatie van diverse digital kanalen en platformen, zoals websites en apps.

Met de Summit wil de Commissie specialisten op het gebied van data, analytics en digital marketing opleiden met kennis over het optimaal verzamelen, verwerken, analyseren en rapporteren van data, evenals over de tools, technieken en regelgeving die hierbij komen kijken.

De Commissie bestaat op dit moment uit: Frans Appels (Netprofiler), Martijn van Warmoeskerken (Dienst Publiek en Communicatie), Marloes Been (T-Mobile), Twan Lammers (ABN AMRO Bank) en Martijn van Vreeden (Freelance Digital Analist).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond