Deel dit artikel
-

De koers van KPN

KPN kiest een agressieve koers in de 'nieuwe wereld'.

Deel dit bericht

4 Reacties

Joyce

Agressief? KPN moet zich bezig houden met het servicen van haar klanten!  Kwaliteit en service daarmee behoud je de klant. Klanten lopen nu weg omdat KPN niet meer serviced zoals zij vroeger deed. Onlangs heb ik een verhuizing gecoordineerd waarbij KPN reeds in Mei 2005 geinformeerd is over de verhuizing. Deze vond plaats op 28 November j.l. – ik heb 4x contact gehad met KPN om te verieferen of alles goed gaat en zowel de telefonie als de ADSL verbinding 28 nov. verhuisd zouden worden. Ja ja ja ja was het antwoord. Echter zit het bedrijf nu nog zonder internet!

stratego

Te laat !Het Spaanse telecombedrijf Telefonica heeft weer plannen om KPN over te nemen. Dat bericht de Wall Street Journal

Michael v/d Plas

Joyce, dan doe je toch wat fout. Ik had laatst 2 monteurs over de vloer, gratis voor een plep storing. Ik word optijd terug gebeld etc etc. Alleen de vaste telefonie heeft geen service.

kaoutar

Ik kan hier niks vinden ik heb getypt op Google: Wat is de koers van KPN?En ik zie als eerste staan: De koers van KPN. Dus dacht dat geeft informatie over De koers van KPN. Dus druk erop en wat zie ik? geen informatie.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond