Deel dit artikel
-

Dekbed-Discounter.nl fuseert met meubelexpert De Arend

De grootste online beddenverkoper van de Benelux gaat samen met een van Nederlands grootste handelaren in meubilair voor horeca, zorg, kantoor en onderwijs. Dekbed-Discounter.nl en De Arend, met eigen showrooms en een webshop, zijn gefuseerd tot Jamani Group BV, met een gezamenlijke omzet in 2018 van 60 miljoen euro en 100 personeelsleden.

Jarno Goesten van De Arend en Maurice Rustwat en Niels Verwij van Dekbed-Discounter.nl zijn de drie eigenaren van de nieuwe onderneming, zo melden beide bedrijven zojuist.

Beide ondernemingen behouden hun eigen hoofdkantoor en ook personeel blijft grotendeels nog op de eigen plek. Zowel de showrooms als de websites behouden verder hun eigen naam en personeel. Door de samenwerking wordt het voor klanten van De Arend binnenkort wel mogelijk om ook online te bestellen. Bezoekers van Dekbed-Discounter.nl kunnen in de toekomst een breder aanbod op de site verwachten, met ook producten voor buiten de slaapkamer.

Tussen de bedrijven was al langer contact. Jarno Goesten van De Arend was commissaris bij Dekbed-Discounter.nl en De Arend heeft de inrichting van het nieuwe kantoor verzorgd.

“Door deze fusie voegen we professioneel meubilair en bedden samen”, zegt Goesten van De Arend. “Hierdoor kunnen we een totaalpakket aanbieden aan onze klanten, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast is het voor ons heel goed om een partner te hebben die ons helpt de online markt te betreden en veroveren.”

De Arend werd in de jaren zeventig opgericht als café en groeide later uit tot zalencentrum en discotheek. Eigenaar Jos Goesten legde zich doordeweeks toe op het opkopen en verkopen van horecameubilair, gebruikt en nieuw, wat hij deed onder dezelfde naam als zijn café.

Zoon Jarno Goesten had in 1994 een vakantiebaantje bij het bedrijf van zijn ouders en besloot zijn studie de rug toe te keren en zich fulltime te richten op de in- en verkoop van horecameubilair. In 1998 werd hij directeur, in 2000 opende hij het eerste filiaal in Amsterdam en in 2006 werd het hoofdkantoor langs de A2 bij Waardenburg geopend. Daarna volgden vestigingen in Antwerpen, Breda, Rotterdam, Eindhoven, Apeldoorn en Meerbusch (bij Düsseldorf).

Deel dit bericht

1 Reactie

dave

Jamani… eerste 2 letters van iedere partner zijn naam… iets orgineler had gemogen.. desondanks gefelicteerd

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond