Deel dit artikel
-

Deliveroo wil flink uitbreiden in Europa

Maaltijdbezorger Deliveroo, wereldwijd beschikbaar in 14 landen en 500 steden, wil flink uitbreiden. Tegen het einde van 2019 willen de Britten 100 miljoen mensen in Europa bereiken.

Welke landen worden toegevoegd, wordt niet nader toegelicht. Ten opzichte van vorig jaar kunnen klanten nu al hun keuze maken uit twee keer zoveel restaurants. Dit jaar zal het bedrijf nieuwe samenwerkingen aangaan met restaurants die verschillende cuisinetypes bieden, zo maakte Deliveroo vandaag bekend. Eind 2019 wil het bedrijf samenwerken met meer dan 85.000 restaurants in heel Europa.

Deliveroo wil haar dienstverlening in 2019 ook verder personaliseren. De app zal vaker restaurants tonen op basis van persoonlijke voorkeuren, bijvoorbeeld restaurants waar zij eerder een bestelling hebben geplaatst.

Er komen ook verbeteringen voor bezorgers. Die kunnen met de nieuwe optie Cash Out simpelweg op een knop in hun app drukken en hun verdiensten de volgende dag ontvangen.

Vorig jaar is het bedrijf gestart met een dynamische vergoeding per bestelling, die grotendeels afhankelijk is van de afstand die bezorgers afleggen. Voorheen kregen zij dezelfde vergoeding voor kortdurende bestellingen als voor bestellingen die veel verder weg waren.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond