Deel dit artikel
-

Delta start verkoop van mobiele telefonie

Onder de niet al te verrassende naam Delta Mobiel start de Zeeuwse telecomprovider en energieleverancier Delta de verkoop van mobiele abonnementen.

Met deze uitbreiding is het aanbod, in vergelijking met de concurrentie, compleet. Naast televisie, internet en vaste telefonie kunnen Zeeuwen nu ook mobiele abonnementen aanschaffen. Al dan niet in combinatie met een toestel.

De achterkant van de nieuwe dienst wordt geleverd door T-Mobile.

Ludolf Rasterhoff, CCO Delta Telecom, zet mobiele telecom niet direct in om nieuwe klanten te winnen. Ook voor de extra omzet, aangezien de drie grote netwerkeigenaren afgelopen kwartaal allemaal omzetdalingen van rond de tien procent meldden.

Het nieuwe product is vooral bedoeld om het portfolio compleet te maken. Om te voorkomen dat bestaande klanten niet weglopen. Consumenten nemen het liefst meerdere diensten af bij één leverancier. Ze verwachten van de lokaal dominante partij dat deze in ieder geval ook mobiel levert.

De commercieel directeur zegt in een persbericht: “Als enige speler in de markt bieden we klanten de mogelijkheid om bij één leverancier zowel energie als alle vier de telecomdiensten af te nemen. Dat is niet alleen makkelijk, maar klanten profiteren ook van extra voordelen als ze deze diensten combineren.”

Eind juni opende het bedrijf een nieuwe winkel in Middelburg waar klanten het mobiele aanbod kunnen ervaren. In Goes en Terneuzen komen soortgelijke winkels.

De retailactiviteiten van Delta zijn in handen van de Zweedse investeringsmaatschappij EQT Infrastructure, net als kabelaar Caiway uit het Westland en glasvezelbedrijf CIF. De twee kabelbedrijven worden samengevoegd in de nieuwe b.v. Delta Fiber Nederland.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond