Deel dit artikel
-

DEPT breidt uit naar Australië met Two Bulls

Two Bulls, een digitale productstudio gevestigd in Australië, heeft zich aangesloten bij DEPT. Met klanten als Verizon, Hasbro en MailChimp brengt Two Bulls naar eigen zeggen innovatieve engineering, creativiteit en doordacht design samen.

De toevoeging van het in Melbourne gevestigde bureau markeert de uitbreiding van DEPT in Australië en de bredere APAC-regio.

Two Bulls (120 werknemers) werd opgericht in 2009 en werkt in verschillende sectoren, met bijzonder veel ervaring in de gezondheids-, gezins- en overheidssector. Two Moos, de familiedivisie van Two Bulls, is met name actief in de spelletjes- en familie-entertainmentsector.

‘We bewonderen Two Bulls al een tijdje vanaf de andere kant van de aardbol; ze zijn echt Australië’s go-to studio voor digitale productstrategie en design,’ zegt Dimi Albers, CEO van DEPT. ‘Ze weten hoe ze technologie en marketing effectief kunnen combineren, hebben langlopende relaties met klanten en, nog belangrijker, ze hebben plezier in hun werk.’

DEPT is begin dit jaar van start gegaan in Azië-Pacific, onder leiding van voormalig Havas Group regionale CEO Vishnu Mohan, en is van plan verder uit te breiden in de regio.

Two Bulls zal blijven werken onder de leiding van James Kane, oprichter en CEO, en Evan Davey, oprichter en partner.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond