Deel dit artikel
-

Dept Nederland krijgt nieuwe leiding, opent regionale hubs

Jeanette Kerssens en Sarah Wubben krijgen bij Dept beiden de rol van managing director en nemen die over van Joep Roosen. Het nieuwe leiderschapsduo zal zich eerst richten op het openen van dependances in Zwolle, Maastricht en Veenendaal.

Roosen wordt operationeel directeur bij Dept op Europees niveau en laat daarmee een gat achter in het Nederlandse management. Dat wordt opgevuld door niet een maar twee personen. “Jeanette Kerssens heeft een commerciële focus en Sarah Wubben een operationele focus. Samen hebben ze een sterke achtergrond die de totale dienstverlening strekt”, aldus de toelichting van Dept.

Wubben: “We geloven dat vrijheid en verantwoordelijkheid bij onze Depsters past en dat je je werk vanaf elke locatie kunt doen. Door nieuwe hubs te openen in Zwolle, Maastricht en Veenendaal, maken we het makkelijker voor toptalent om bij Dept te werken.”

Ook op wereldwijd niveau hebben er managementontwikkelingen plaatsgevonden, waaronder de uitbreiding van het leadership team met de aanstelling van Amanda Schmidt tot Chief People Officer and Missy Foristall tot Chief Operations Officer. Ze zitten naast Dimi Albers in het topmanagment van de bedrijvengroep.

Dept is bezig zijn Amerikaanse tak te verzwaren. Het bedrijf is sinds eind 2019 in handen van het Amerikaanse private-equityhuis Carlyle Group.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond