Deel dit artikel
-

DEPT opent hub op Barbados

Bureaunetwerk DEPT® breidt haar netwerk van remote hubs verder uit met de lancering van DEPT® Barbados. Deze locatie sluit zich aan bij de bestaande hubs in Macedonië, Kroatië, Uruguay en Argentië.

De opening van de remote hub biedt inwoners van Barbados en de rest van het Caribisch gebied de kans om ervaring op te doen in marketing en tech terwijl ze werken met verschillende grote merken.

Om de opkomst van hybride werkomgevingen te ondersteunen en talent met een diverse sociaal-economische en culturele achtergrond aan te trekken, heeft DEPT® meer dan 400 werknemers in remote hubs over de hele wereld. Dat is 10 procent van het wereldwijde personeelsbestand.

De remote hub in Barbados is opgezet met een sterke sociale impactstrategie; in samenwerking met de regering van Barbados en met steun van premier Mia Mottley investeert DEPT® in deze hub om meer economische kansen te bieden aan een land dat zwaar is getroffen door afnemend toerisme en klimaatverandering.

DEPT® heeft al meerdere fulltime werknemers aangenomen in Barbados en verwacht het team tegen het einde van het jaar te verdrievoudigen.

Het bureaunetwerk heeft inmiddels een team van meer dan 4000+ digitale specialisten verspreid over meer dan 30 kantoren op vijf continenten en werkt voor topmerken als Google, bol.com, Philips, Eneco, Univé verzekeringen, Just Eat Takeaway, Otrium en meer.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond