Deel dit artikel
-

Dept stelt oud-CEO Havas Group aan

Dept heeft Vishnu Mohan aangesteld om zijn nieuw gelanceerde activiteiten in Azië-Pacific op te tuigen en uit te bouwen.

Mohan is internationaal bekend als de voormalig CEO van Havas Group, nu onderdeel van het Franse Vivendi. De opdracht die hij van Depts CEO Dimi Albers krijgt, het uitrollen van diens diensten in Azië, is in wezen niets nieuws voor hem. Voor Havas speelde hij een belangrijke rol bij de lancering en ontwikkeling van doiens activiteiten in de regio.

De kersverse Partner & Growth Officer van Dept zegt in een persbericht: “Met een digitaal DNA, het geïntegreerd one-stop-shop principe en expertise in tech, design, creativiteit en performance, heeft Dept alle ingrediënten om een verschil te maken in APAC. Daarbij is de simpele structuur, snelheid en persoonlijk contact één van de belangrijkste redenen waarom ik er erg naar uitkijk om met Dimi Albers en de teams samen te werken. Met behulp van het groeiende klantportfolio en trackrecord in de regio kan ik niet wachten om een Azië-Pacific business te bouwen onder het motto: big enough to cope, small enough to care”.

In Azië-Pacific volgt Dept een buy-and-build strategie om te groeien naar duizend mensen en een tien procnet aandeel van de wereldwijde inkomsten tegen 2024. Dit wordt aangevuld met een hub in Singapore en satellietkantoren in Manila, Delhi en Jakarta.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond