Deel dit artikel
-

Dept wint drie Red Dot Design Awards

Digital agency Dept heeft drie Red Dot Design Awards gewonnen voor hun werk voor het Van Gogh Museum, Request en Cities in Motion.

Voor hun creatieve werk in samenwerking met het Van Gogh Museum kreeg de digital agency een onderscheiding in de categorie Brand & Communciation Design. Dept hielp het Amsterdamse museum bij het organiseren van de brand governance en vernieuwen van de merkidentiteit. Verfijning, verheldering en de selectie van kleuren van de historische kunstenaar spelen hierin de hoofdrol.

De tweede onderscheiding ging naar Studio Dumbar (part of Dept) en Dept in de categorie Brand Design & Identity. Dit was de bekroning van het gezamenlijke werk voor het ontwerp van de visuele identiteit en nieuwe website van online financiële transactieplatform Request.

Ten slotte werd Studio Dumbar bekroond voor hun project Cities in Motion in de categorie Typography. Voor de internationale buitenreclame-expert Exterion Media heeft Studio Dumbar een serie van prikkelende motion graphics ontworpen voor schermen op perrons in heel Nederland. De naam van de stad waar het scherm staat, werd in motion graphics op een gastvrije manier weergegeven met behulp van kleuren van de stad.

Het Red Dot Gala vindt plaats op 1 november 2019 in het Konzerthaus Berlin in Duitsland.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond