Deel dit artikel
-

Derde editie Emerce Dare, digital creative conference

Op dinsdag 27 november vindt de derde editie van Emerce’ congres voor de creatieve industrie Dare weer plaats. Het programma dekt een breed terrein van kunst tot design.

Dare belooft weer een programma met nationale en internationale leading digital creatives. Innovatieve cases en verdiepende sessies. Over onder andere conversational interfaces, neuro usability en natuurlijk digital design.

Tot de highlights uit het programma behoren de presentaties van Kaave Pour, managing Director van Space10, en Kazumasa Nonaka van teamLab.

De mede-oprichter en creatief van Space10 zal zijn werk op het gebied van AR/AI presenteren en de potentiële kansen en uitdagingen bespreken waar we voor staan. Typische vragen die hem bezighouden zijn: wat betekent het als kunstmatige intelligentie kan voelen en leren van de wereld om ons heen? En: hoe kunnen we design gebruiken om een betere ervaring te creëren rond data om ons dagelijks leven te verbeteren?

Kazumasa Nonaka presenteert een verhaal dat meer richting inspirerende kunst gaat. Het teamLab is een interdisciplinaire groep van ultratechnologen die kunst, wetenschap, technologie, design en de natuurlijke wereld laten samenvloeien. De groep bestaat uit een brede mix van specialisten als kunstenaars, programmeurs, ingenieurs, CG-animatoren, wiskundigen en architecten vormen teamLab. Bij Dare spreekt Kazumasa over het verbinden van kunst en technologie.

Het volledige programma van Dare, dat een hele dag duurt in plaatsvindt in Pakhuis De Zwijger, staat hier online.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond