Deel dit artikel
-

Derde editie van de ‘Week van de Stenen Winkel’

De ‘Week van de Stenen Winkel’ keert terug voor zijn derde editie, waarin lokale winkels de charme en kracht van de traditionele fysieke winkel vieren. Van 13 tot en met 19 mei 2024 zal ‘Week van de Stenen Winkel’ plaatsvinden in steden en dorpen door heel Nederland en België.

Dit jaarlijks evenement, opgestart in 2022 door Marian Bekkers van retail-adviesbureau Kooplust, heeft als doel de waarde van stenen winkels te benadrukken en consumenten aan te moedigen om lokaal te winkelen.

Het evenement groeit elk jaar. Van ruim 3.000 deelnemende winkels in 2022 naar 4700 vorig jaar.

Tijdens ‘Week van de Stenen Winkel’ organiseren lokale winkels een scala aan activiteiten, variërend van kleine attenties voor klanten, prijzen die worden verloot en het creëren van een feestelijke sfeer in de winkel.

Winkels en winkelcentra bepalen zelf welke activiteiten zij uitvoeren. Voorafgaand aan ‘Week van de Stenen Winkel’ ontvangen de deelnemende winkels en winkelcentra toegang tot diverse Masterclasses van retail-experts. Zelfs aan een gratis promo-pakket waarmee winkels ‘Week van de Stenen Winkel’ onder de aandacht kunnen brengen bij de lokale consument is gedacht: dit wordt digitaal beschikbaar gesteld aan alle deelnemende winkels.

Winkels of winkelcentra die deel willen nemen aan ‘Week van de Stenen Winkel’ kunnen dit geheel gratis doen door zich in te schrijven tot en met 31 maart 2024.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond