Deel dit artikel
-

Deze evenementen organiseert Emerce het komende halfjaar

Ook komend halfjaar organiseert Emerce diverse evenementen naast de videocollecties waar we ook het komende jaar mee doorgaan. Het hoogtepunt zijn de evenementen in de Beurs van Berlage begin juni.

We trappen het seizoen eind maart af met een evenement gewijd aan de nieuwste ontwikkelingen in retail onder de noemer Innovation in Retail. Zoals gebruikelijk doen we dat in Innstyle in Maarssen op 23 maart. Luister naar experts en voorlopers in de retail. Laat je bijpraten over de nieuwste trends en inspireren om het maximale uit je retail strategie te halen.

Op 6 april is het weer tijd voor Rethink the Future of Recruitment. Emerce Recruitment verbindt recruiters met de beste experts en influencers binnen hun vakgebied voor advies, inspiratie, kennis en trend insights. De locatie wordt nog nader vastgesteld.

Emerce GAUC en Emerce Conversion komen samen in één nieuw, nog grootser, nog inspirerender event: Emerce Conversion & Analytics. Met meer dan 250 gelijkgestemden luister je naar experts en voorlopers die je alles vertellen over het optimaliseren van je online conversie en het analyseren van je web-data. De locatie hiervan wordt ook nader bepaald.

Op 11 mei zijn we terug in Maarssen voor het jaarlijkse B2B Digital evenement. Emerce B2B Digital biedt je trends, tactieken en successen in digitale transformatie en e-commerce strategieën voor B2B.

Op 7 juni beginnen we aan de tweedaagse marathon E-Commerce Live! en Digital Marketing Live! Wat is nu, nieuw en next in e-commerce? Sprekers van vooraanstaande merken geven je de allesomvattende e-commerce update vol strategische sessies, trend talks en praktijkcases. 8 juni is dé happening voor duizenden nieuwsgierige en ambitieuze marketing en media professionals. Beleef het nieuwste van het nieuwste in digital marketing met de parade aan keynotes, user cases van gevestigde en upcoming brands, bedrijven en bureaus.

Op 8 juni reiken we de jaarlijkse Dutch Interactive Awards uit.

Wijzigingen voorbehouden. Sprekers worden de komende maanden aangekondigd.

Foto Peter Boer

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond