Deel dit artikel
-

DHL beleeft drukste bezorgdag ooit in Nederland

DHL eCommerce breekt vandaag opnieuw het record met het verwerken van ruim 2 miljoen pakketten. Het record van vorig jaar op de dinsdag na Black Friday stond op 1,6 miljoen.

Ook de 4.300 DHL servicepunten hebben te maken met een recordaantal van meer dan 300.000 pakketten, meldt het van oorsprong Duitse bedrijf. Steeds meer mensen maken daarbij gebruik van de pakketautomaten.

De groei wordt mede opgevangen door meerdere sorteerslagen per dag in de vier grote nationale sorteercentra, de 130 CityHubs binnen het bestaande netwerk en de verdere uitbreiding van de vloot die inmiddels 2.500 elektrische bestelauto’s telt.

In totaal wordt er door ruim 14.000 DHL’ers, waarvan het grootste deel in eigen dienst, gewerkt aan het op tijd bezorgen van alle pakketten.

DHL blijft ook komend jaar uitbreiden met onder meer zes nieuwe CityHubs en de uitrol van nog eens 500 pakketautomaten bij tankstations, winkelketens en sportclubs.

Deel dit bericht

2 Reacties

L hartingsveld - Particulieren

slechte bezorger al als niet druk is werken niet goed altijd smoesjes bezorgers staan soms uur stil zonder wat te bezorgen dat word niet gezien of erkent

VD

Tellen ze alleen de bezorgde pakketten?
Kreeg bericht van DHL dat m’n pakket terug gaat naar verzender omdat mijn adres niet bestaat. Bijzonder, want alle andere pakketdiensten en NLpost kunnen mij adres wel vinden. En dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd bij DHL. De vorige keer is het pakket, na14 dagen, ook niet terug ontvangen door de verzender. Contact met DHL had geen zin, want ze waren niet bereid om het pakket alsnog te bezorgen. Deze keer gaf de helpdesk aan dat mensen hierover altijd een klacht moeten melden bij DHL.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond