Deel dit artikel
-

Digitale bureaus Youwe en MediaCT bundelen krachten

Youwe, het full-service digital bureau met kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Leeds, Londen en Helsinki, bundelt de krachten met e-commerce specialist MediaCT.

Magento-partner MediaCT uit Groningen richt zich al geruime tijd op de B2C markt met een focus op internationalisering en omnichannel strategieën. Tot de klanten behoren onder meer Amac, Rivièra Maison, Brandfield en Kamera Express. Enkele jaren terug nog verhuisde het bedrijf van het Zuiderpark naar een etage in het Scheepvaarthuis aan de Laan Corpus den Hoorn 200 in Groningen.

Door de samenvoeging ontstaat een ‘krachtig portfolio aan diensten en oplossingen van digitale strategie tot design, e-commerce platformen, databeheer en online marketing’, zoals beide bedrijven het formuleren. Met ‘solide expertise en slimme innovaties’ als basis.

Met acht locaties in Europa, 210 werknemers en een full-service portfolio is Youwe inmiddels een van de grotere digitale bureaus in Europa met een breed aanbod van diensten: van strategie en concept tot aan realisatie en conversie.

Partners waarmee regelmatig wordt samengewerkt zijn Adobe, Magento, Marketo, Magement, PimCore, Akeneo, Drupal en DotDigital.

Vorig jaar namen de Rotterdammers SuccesFlow over. Ook deze bedrijven vulden elkaar qua expertise en geografisch bereik goed aan.

In 2019 opende Youwe ook al een kantoor in Stockholm. Dat moest de springplank worden naar de rest van Scandinavië.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond