Deel dit artikel
-

Digitale expediteur Zencargo opent kantoor in Nederland

De digitale expediteur Zencargo heeft 35 miljoen euro aan Serie B-financiering opgehaald. Met dat geld wordt een kantoor in Nederland geopend waardoor Nederland zal fungeren als gateway voor het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa.

Zencargo is een digitale expediteur die vracht vervoert over zee, land en door de lucht. Ondanks het enorme volume aan goederen dat elk jaar wordt verplaatst, vertrouwen veel traditionele expediteurs nog steeds op tijdrovende, handmatige procedures, met gebruik van papier, rekenbladen en e-mail.

Rotterdam en Amsterdam Schiphol Airport vormen een belangrijk onderdeel van het aanbod voor klanten die vracht van en naar Europa willen vervoeren, dus ligt de uitbreiding naar Nederland voor de hand.

Het team wordt internationaal flink uitgebreid, van 150 tot 350 in de komende twee jaar in Nederland, Hong Kong en de Verenigde Staten.

Zencargo, in 2017 opgericht door Alex Hersham (CEO), Richard Fattal (CCO) en Jan Riethmayer, heeft zijn personeelsbestand in het afgelopen jaar meer dan verdubbeld.

Het Britse platform heeft nu een totaal van 42 miljoen pond verworven en mikt op een omzet van 100 miljoen pond voor dit jaar en meer dan 200 miljoen pond voor 2022.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond