Deel dit artikel
-

Dille & Kamille sluit (web)winkels op Black Friday

Dille & Kamille kondigt plannen aan voor Green Friday als tegenreactie op Black Friday. Op vrijdag 25 november 2022, wereldwijd de dag van Black Friday, sluit het familiebedrijf alle winkels in Nederland, België en Duitsland én de webwinkel. Om nog meer impact te maken, roept Dille & Kamille andere retailers op om hetzelfde te doen.

Op de dag dat consumenten wereldwijd worden aangespoord tot kopen door middel van kortingen en acties wil Dille & Kamille juist extra aandacht vragen voor de natuur. Om een concreet tegengeluid te laten horen, sluit het bedrijf alle winkels én de webwinkel. Op deze dag doen de medewerkers van Dille & Kamille vrijwilligerswerk.

In 2018 is Dille & Kamille samen met Trees for All gestart met Green Friday omdat geluk voor het bedrijf niet in korting zit, maar in iets goeds doen voor de natuur. Sindsdien zijn veel retailers gevolgd in het vervangen van Black Friday door Green Friday.

Dille & Kamille is in 1974 opgericht door Freek Kamerling om met ‘natuurlijke eenvoud’ een tegenreactie te bieden op de opkomende wegwerpmaatschappij.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond