Deel dit artikel
-

Dimi Albers CEO van Dept

Dimi Albers is benoemd tot CEO van het digitaal bureau Dept. Met zijn aanstelling wordt het bureaunetwerk tevens uitgebreid met 3creative uit Manchester.

e3creative werd opgericht in 2010 en telt zestig experts op het gebied van creativiteit, digitale marketing en technologie. Het bureau wist de afgelopen jaren meer dan tachtig prijzen in de wacht te slepen voor projecten voor onder meer Sony PlayStation, O2, Royal Ascot en Carphone Warehouse.

Dept heeft zich de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld als internationale speler, vandaar Albers zich vooral op de internationale markt zal richten. Het netwerk omvat elf landen in Europa. Een jaar geleden werden de Duitse labels van het onlinebureaunetwerk samengevoegd en kregen ze de merknaam van hun moederbedrijf. Uitgezonderd factor-a, dat onder eigen merk diensten rondom Amazon-advertising Europees uitbouwt.

Bestuursvoorzitter Paul Manuel zegt over Albers: ‘Hij kent onze markt als geen ander. Hij is al twaalf jaar onderdeel van ons bureau, dat maakt hem de perfecte vertegenwoordiger van onze cultuur en drive.’

Frank Schmid, directeur van Dept sinds 2015, gaat samen met Albers werken in de rol van COO.

Dept heeft nu 1150 mensen in dienst en een omzet van meer dan 130 miljoen euro. Belangrijke klanten zijn Tesla, Samsung, Philips en Formula E.

Multi-Award Winning Agency e3creative Joins Dept from Dept on Vimeo.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond