Deel dit artikel
-

Directie verlaat eBay Nederland

Algemeen directeur Bob van Dijk en marketingdirecteur Oscar Diele verlaten eBay/Marktplaats.nl.

Zojuist maakte eBay Nederland, waar Marktplaats.nl onder valt, bekend dat twee directieleden het bedrijf verlaten. Het management team bestaat uit 7 man.

Marketingdirecteur Oscar Diele treedt in dienst bij TomTom, waar hij verantwoordelijk wordt voor de verkopen via het web. Van Dijk wordt operationeel directeur Rubrieksadvertenties bij de Noorse uitgever Schibsted, in Nederland bekend van Z24.nl, de online financieel-economische uitgave van RTL Nederland en FD Mediagroep.

Oscar Diele:"Bij TomTom ga ik ook weer aan de slag met een jong, enthousiast team, net als bij eBay. Ik ga me richten op online verkoop wereldwijd, een gebied waar nog relatief weinig aan gebeurt. Ik kan weer gaan bouwen."

Operationeel directeur Martin Kroon neemt tijdelijk de functie van Bob van Dijk over. Francine van Dierendonck wordt verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten van eBay Nederland en Marktplaats.nl. Beiden zijn afkomstig van binnen de eBay-gelederen.

Het feit dat twee leden van het directieteam tegelijk hun vertrek aankondigen, berust volgens Diele op toeval. Beiden werden afgelopen maanden afzonderlijk benaderd door hun respectievelijke nieuwe werkgevers.

Deel dit bericht

1 Reactie

frank C

Allen gefeliciteerd met de nieuwe uitdagingen!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond