Deel dit artikel
-

Dit gebeurt er op Amsterdam eWeek

Begin oktober barst Amsterdam eWeek weer los, het jaarlijkse evenement met Emerce eDay in de Kromhouthal als hoogtepunt.

Dit jaar gaat eWeek eerder (op 5 oktober) van start en wel met Adnight, waarbij vijftig creatieve bureaus in Amsterdam hun deuren openzetten voor een kennismaking. De deelnemende bureaus vind je hier.

Maandag 8 oktober organiseren IAB Europe & IAB Techlab een bijeenkomst rond het IAB Transparency & Consent Framework (TCF). Het ‘TCF’ is bedoeld om alle bedrijven in de digitale advertentie-industrie te helpen met de implementatie van de privacywetgeving. Deze nieuwe standaard moest door de industrie in record tempo geadopteerd worden, waardoor er nog veel educatie bij komt kijken. Voor deze zogenoemde townhall sessie zijn diverse sprekers uitgenodigd.

Makeblock organiseert dezelfde dag een ‘speed date’ voor geïnteresseerden in deep learning en AI.

In Hotel Casa organiseert Emerce zoals elk jaar twee Engelstalige evenementen voor genodigden, allebei op dinsdag 9 oktober. Op B2B Digital Europe spreken vertegenwoordigers van Homeaway, Mars en PHV Europe. Op Emerce Retail Europe zijn sprekers aanwezig van Storefront, Cluse, Marlies Dekkers en Volkswagen.

The Forgotten Touchpoint in the Customer Journey is de titel van een workshop op 10 oktober in B. Amsterdam. Spreker is Daan Assen van SwipeGuide.

Over eDay, op 11 oktober, gaan we je de komende weken bijpraten. Tickets zijn hier te koop.

Tegelijk met eDay organiseert Emerce eDay Next Gen, een banenmarkt voor jong digitaal talent.

De donderdag wordt afgesloten met eNight in de Butcher Social Club in de A’dam Toren. Met onder meer DJ Irwan en het Vunzige Deuntjes Soundsystem.

Geen zin in eDay? Dezelfde dag is er ook nog een Voice Conference van Entopic. Je leert welke organisaties nu al stemtoepassingen voor slimme speakers aanbieden. Onder andere KLM, Centraal Beheer Achmea en de NS vertellen over hun eerste ervaringen.

Geen kater? Dan kun je vrijdag nog terecht bij The Socialution in B. Amsterdam. Over merken en sociale media.

Het complete overzicht van alle evenementen vind je hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond