Deel dit artikel
-

Dit jaar nog tientallen trainingssessies Emerce Academy

Een les conversie-optimalisatie van een wereldtopper of leren een marketingstrategie formuleren voor de Chinese markt. Of wat denk je van een middag met sessies over Marketplace? Emerce Academy houdt tot eind 2020 nog tientallen virtuele bijeenkomsten.

De sessies zijn verdeeld over: masterclasses, deepdives en een update. Emerce Academy biedt kortdurende hoogwaardige trainingen die deelnemers helpen om van specialist naar expert uit te groeien.

Binnenkort organiseren we de masterclass Conversie Optimalisatie & Usability, deepdive Local Search, deepdive Employee Advocacy, masterclass China Digital Marketing en deepdive TikTok. Dat is maar een kleine greep uit het geheel.

Zowel een masterclass als een deepdive zijn online interactieve sessies met tien tot twintig deelnemers. Bij masterclasses geeft een bekend persoon uit de business les. Te denken valt aan internationale goeroes en high-end Nederlandse sprekers. Bij een deepdive is de docent een expert die veel over het onderwerp weet en met de deelnemers de diepte ingaat over een bepaald onderwerp.

Updates daarentegen zijn geen klassen maar eerder en reeks video’s met verhalen over een bepaald onderwerp met topspecialisten die spreekbeurten geven. Een update heeft acht tot twaalf sprekers die een sessie geven. De eerstvolgende update gaat over Marketplaces.

Tot afgelopen voorjaar hield Emerce de trainingen en Updates dat in fysieke opleidingsruimtes. De praktijk van afgelopen maanden heeft geleerd dat videosessies net zo effectief zijn.

Voor het einde van het jaar verschijnt het trainingsprogramma voor 2021. Deelnemers krijgen een certificaat als bewijs van deelname.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond