Deel dit artikel
-

DML!: Zijn chatbots de toekomst?

Sinds 2016 ben je ze veel vaker tegen gaan komen, digitale assistenten die simpele vragen kunnen beantwoorden waarvoor je niet direct een medewerker hoeft te spreken. De meningen zijn verdeeld over of ze echt behulpzaam zijn of dat ze simpelweg een middel voor bedrijven zijn om geld te besparen op de customer service.

De vraag is of het nu daadwerkelijk de kracht van Conversational AI nu echt zit in de kostenbesparende effecten van chat- en voicebots. Of dat Conversational AI een veel fundamentelere verandering gaat zijn voor de manier waar op wij onze klanten bedienen.

Tijdens Digital Marketing Live! in de Beurs van Berlage zal Jeroen Das meer vertellen over de ontwikkelingen van Conversational AI binnen ABN AMRO en zijn verwachtingen wat Conversational AI in de toekomst kan betekenen voor jouw klanten.

Sinds 2017 werkt Jeroen Das als Product Owner Conversational AI bij ABN AMRO. In deze periode is Conversational AI bij ABN AMRO uitgegroeid van een chatbot experiment tot een volwassen Conversational AI platform dat voor verschillende klantgroepen en medewerkers wordt ingezet.

Mis het niet. Emerce Digital Marketing Live! wordt 8 juni gehouden in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Kaarten koop je hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond