Deel dit artikel
-

Doelpunten voortaan binnen vijf minuten terug zien in de AD-app

DPG Media lanceert GoalAlerts, de dienst die je real-time op de hoogte brengt van alle doelpunten en je ze ook direct terug kan kijken. GoalAlerts is beschikbaar via de apps van AD, de regionale nieuwsmerken (ADR Nieuwsmedia) en Het Parool.

Met GoalAlerts, tot stand gekomen in samenwerking met FOX Sports, kun je een doelpunt voortaan binnen vijf minuten terugzien in de AD-app op de mobiele telefoon. Ook is het na aanmelding mogelijk om meldingen te ontvangen voor vier teams uit de eredivisie en vier uit de Keuken Kampioen Divisie. Goals uit de KNVB-beker zijn vanaf februari 2020 beschikbaar (als de kwartfinales gespeeld worden).

Ook de samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn te bekijken op deze site. Binnen een half uur na de wedstrijd staan de hoogtepunten online.

Voor AD Sportwereld is kunnen bieden van het Nederlandse topvoetbal een absolute must, aldus de uitgever, maar voor de regionale titels is het voetbal uit de subtop en de Keuken Kampioen Divisie net zo noodzakelijk.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond