Deel dit artikel
-

Domeinnamen DSB Bank onder de hamer

Sedo, een handelsplatform voor domeinnamen, veilt van eind januari tot en met maart 2013 de domeinnamen uit de boedel van de failliete DSB Bank. In totaal zullen meer dan 1000 domeinnamen ter veiling aangeboden worden.

De eerste veiling start op donderdag 31 januari en eindigt zeven dagen later. In deze veiling worden voornamelijk domeinnamen uit de categorieën ‘krediet’, ‘hypotheek’ en ‘sparen’ geveild.

In maart gaat een tweede veiling van start (donderdag 7 tot en met 14 maart). Hierin worden domeinen uit de categorieën ‘bank’ en ‘lening’ geveild. Tot slot vindt van donderdag 14 tot en met donderdag 21 maart de laatste veiling plaats voor domeinnamen zonder startprijs; alle domeinnamen worden in deze veiling aan het einde van de veiling definitief aan de hoogste bieder verkocht.

Onder de namen bevinden zich ook enkele generieke domeinen, zoals stadion.nl, museum.eu, hypotheken.eu en leen.eu.

Deel dit bericht

4 Reacties

Christian

Hierbij direct even een link naar de volledige lijst:

http://www.affiliateblog.nl/dsb-bank-sedo-veiling-volledige-lijst/

Thijssen

Waar zijn de mooiste .nl domeinnamen gebleven?

Jeroen

Ben benieuwd hoe hoog de biedingen gaan oplopen. Waarom nu pas?

Wouter

@Christian: Bedankt voor de link, ik was al aan het zoeken waar ik de lijst kon vinden. Helaas linken alle domeinen naar de site van de dsb bank dus kan je niet zien of ze waarde (pr, backlinks etc.) hebben opgebouwd maar dat zal wel niet als ze altijd al zijn doorgelinkt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond