Deel dit artikel
-

Doorstart voor Drogisterij.net

Droginet, bekend van onder andere de webshop KoopjesDrogisterij, neemt Drogisterij.net over voor een onbekend bedrag. Het oudste drogisterijlabel online (sinds 1999) verkeerde al een tijdje in zwaar weer; eind mei ging het bedrijf failliet.

Er meldden zich direct al meerdere kopers bij de curator; toch was een snelle, rimpelloze doorstart niet vanzelfsprekend.

Onderdeel van de overeenkomst is het opsplitsen van Drogisterij.net in delen voor de verkoop. Droginet neemt de bestaande domeinnamen en het websiteplatform over, plus het klantenbestand en de hele voorraad van de webshop. Die verhuist de komende weken naar het pand van Droginet in Winschoten.

Het lege pand van Drogisterij.net in Stellendam krijgt, met inboedel en al, een nieuwe bestemming. Daar speelt Droginet geen rol in.

Voor het personeel van Drogisterij.net is het doek wel definitief gevallen. De meer dan 300 kilometer tussen Stellendam in Zuid-Holland en Winschoten in Oost-Groningen maakte het voor de medewerkers niet aantrekkelijk om mee te verhuizen. Bovendien is Droginet volledig uitgerust met alle afdelingen en alle mankracht, nodig om een drukbezochte webshop in drogisterijartikelen goed te exploiteren.

De vaste klanten van Drogisterij.net hoeven niet lang te wachten tot ze weer bestellingen kunnen plaatsen.

Foto Shutterstock

 

Deel dit bericht

2 Reacties

W.A

Hoe is het mogelijk dat de website wel actief is en dat je bestellingen kan plaatsen. ik heb betaald krijg een bevestigingsmail. Maar de bestelling wordt NIET bezorgd. Telefonisch en via de chat zijn ze niet bereikbaar.
Wanneer een bedrijf failliet gaat moet de website toch uit de lucht.
Ik heb meer malen gemaild. Niets!
ik krijg wel de Nieuwsbrief.
Onbegrijpelijk!!
Ik ga aangifte bij de politie doen!

john

het bedrijf dat drogisterij.net heeft overgenomen, droginet, heeft nu ook betalings problemen, leveranciers worden al maanden niet meer betaald en de bank is gestopt met financieren

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond