Deel dit artikel
-

DPD opent nieuw distributiecentrum in Vijfhuizen

Pakketdienst DPD opent een nieuw distributiecentrum op bedrijventerrein de Nieuwe Liede in Vijfhuizen. Daarmee vergroot DPD haar logistieke capaciteit naar 13,3 miljoen pakketten per jaar.

De nieuwe locatie beschikt over een vloeroppervlak van ruim 11.000 vierkante en een sorteermachine van ruim 500 meter lang. Het nieuwe centrum levert circa 100 extra werkplekken op.

Het nieuwe distributiecentrum is in samenwerking met projectontwikkelaar Goodman ontwikkeld op vier hectare grond. Het gebouw beslaat ruim 11.000m² en heeft circa 2000 zonnepanelen op het dak liggen, goed voor 648.000 watt.

De regio Amsterdam wordt samen met Eindhoven en Rotterdam beschouwd als een van de belangrijkste logistieke hotspots van Nederland. Door een modernisering en uitbreiding van de bestaande infrastructuur kan DPD ook in de toekomst inspelen op de toenemende vraag in de markt.

Deel dit bericht

6 Reacties

R.Kiès

Pakketlabelnummer 05128988390340

Op de tracking staat vermeld levering aan derde partij met achterlating van bericht.
Ik mocht helaas geen pakket of bericht ontvangen.

R .Kiès
Gandhistraat 5
2131PA Hoofddorp

M. Pot

Parcel from internetstores GmbH01725465686233
Al 2x onverwacht bij mij langs geweest toen ik niet thuis was. Woon in appartement. Pakje kan voor de deur gelegd of bij de buren afgegeven worden. Is niet gebeurd. Wanneer kan ik het verwachten?
Alvast dank voor uw reaktie.

Johan Brouwer

We zijn de gehele middag thuis geweest. Raar dat ze niet konden bezorgen. De andere pakketten zijn wel normaal afgeleverd. Hoe kan dit .graag uitleg

Gilbert - Autoschade G.Brouwer

Jullie moeten stoppen met dat hard rijden. Er volgen doden personen hier door.!!!! Aub doe hier wat aan.

J van der Steur

Pakket niet ontvangen, wel track/trace vermelding dat het pakket is afgeleverd….zeer slechte service…waar is het pakket gebleven

Ilse w.

Track en trace zegt dat het is afgeleverd, echter niemand aan de deur geweest. Dit kunnen wij ook bewijzen dmv een video deurbel!!! Wie heeft mijn pakket???? Wij gaan aangifte doen van diefstal

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond