Deel dit artikel
-

Draadloze snellader met USB-C Hub

Hyper, een fabrikant van accessoires voor onder meer Apple-producten, introduceert naar eigen zeggen ‘s werelds eerste draadloze snellader met geïntegreerde USB-C Hub. De lader is geschikt voor zowel Apple- als Android-toestellen.

Draadloze telefoonladers bestaan al enige tijd voor Android-toestellen, maar met de komst van de iPhone 8 en X is er een grote groep gebruikers bijgekomen. De draadloze laders die gemaakt zijn voor Android-toestellen van merken als Samsung en Huawei, werken met 5 of 10 watt om snel te kunnen laden, maar de iPhone heeft 7,5 watt nodig. Wanneer een iPhone op een draadloze lader voor Android-toestellen wordt gelegd, dan schakelt de beveiliging het snelladen uit en zal de telefoon alleen langzaam opladen.

Een tweede uitdaging voor Apple-laders, volgens Hyper, is de warmte die ontstaat bij draadloos laden. Als de temperatuur te hoog wordt, raken iPhones oververhit.

De snellader van Hyper is geschikt voor de iPhone en Android-telefoons laden en zorgt er ook voor dat de temperatuur constant blijft.

Naast de gecertificeerde draadloze snellader, biedt de Charge&Hub een USB-C hub met acht verschillende poorten, waaronder een 4k HDMI-aansluiting, een Gigabit Ethernet-aansluiting, drie USB-A 3.1 gen 1 aansluitingen, een SD-kaartlezer en een USB-C-poort met laadfunctie tot 100 watt.

De HyperDrive Charge&Hub is per direct beschikbaar voor 159,99 euro bij onder andere Coolblue, Bol.com en Media Markt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond