Deel dit artikel
-

Drie miljoen euro groeigeld voor Growth Tribe

Growth Tribe, een trainingsbedrijf in digitale vaardigheden, haalt drie miljoen euro groeikapitaal op om zijn groei te versnellen. Het is de eerste externe kapitaalinjectie in het vijfjarig bestaan van de onderneming.

Het geld is afkomstig van het Londense investeringskantoor Rinkelberg Capital van Harold en Corinne Goddijn, dat eerder ook investeerde in Spotify, Thuisbezorgd.nl en Ace & Tate.

Directeur en mede-oprichter Peter van Sabben van Growth Tribe zegt: “Na vijf jaar groei zonder investering van buitenaf, is het nu tijd om de volgende groeifase te versnellen, ons trainings portfolio uit te breiden, onze trainingen verder te digitaliseren om nieuwe markten te bereiken en ons eigen leerplatform verder te ontwikkelen. We zien een unieke kans in de huidige markt omdat de coronacrisis de noodzaak voor bijscholing, omscholing en leren op afstand versnelt.”

Het bedrijf uit Amsterdam heeft al buitenlandse activiteiten in Groot Brittannië, Frankrijk, Finland, Denemarken en Noorwegen. Sinds de oprichting heeft het ruim 15.000 mensen opgeleid en een klantenbestand van meer dan negenhonderd bedrijven opgebouwd. De cursisten leren er digitale vaardigheden op het gebied van growth marketing, data science, UX-design, advanced analytics, machine learning & AI.

Vanwege het coronavirus heeft het bedrijf versneld zijn cursusaanbod gedigitaliseerd. Tot dat moment werd ook regelmatig klassikaal gewerkt, maar de versnelde digitalisering ligt ook de basis voor verdere internationale expansie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond