Deel dit artikel
-

Duitse politie doet inval bij datingsite Lovoo (update)

De Duitse politie heeft een inval gedaan bij de datingportal Lovoo in Dresden. Oprichters Björn en Benjamin Bak zijn gearresteerd op verdenking van oplichting. Ook hun woningen zijn doorzocht.

Het ging er volgens Morgenpost Sachsen niet zachtzinnig aan toe. Bij de bestorming zijn machinegeweren en ramblokken gebruikt. Er liep al enige tijd een onderzoek. De Duitse site is uit de lucht.

Volgens het Duitse OM in Dresden zijn er twaalf verdachten, onder wie de twee oprichters.  Op zestien locaties zijn huizen en kantoren doorzocht.

Het bedrijf, met 30 miljoen leden, zou gebruikers met namaakprofielen geld afhandig hebben gemaakt. De zaak is door een klokkenluider aan de kaak gesteld.

 

Deel dit bericht

4 Reacties

Jeani

En ik de hele dag al proberen mijn lovoo aan de praat te krijgen. Hahaha

weldam

Dit zijn niet de enige oplichters blijkbaar, ook heel veel negatieve reacties over Badoo , die volgens mij de zelfde trucks uithalen.
Je kan er alles over lezen hoe boos de mensen zijn en teleurgesteld

Mareike

Dit zie je niet alleen bij badoo of lovoo. Dit zie je bij alle datingsites waar ook maar enigszins seksueel contact wordt gezocht. Wil je echt weten of een datingsite gebruik maakt van fictieve profielen? Kijk dan op datingopinternet.nl weet je dat zeker. Hier zoeken ze namelijk ook in de algemene voorwaarden en vermelden dit in de reviews.

Natasja

Over datingsites kan ik ook nog wel wat kwijt. Maar er zijn ook goede berichten, kijk maar op: https://www.youtube.com/watch?v=c6SezmE5ugU

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond