Deel dit artikel
-

Dunkin’ start samenwerking met loyaliteitsapp Cirkle

Vanaf nu kunnen alle donutliefhebbers met een Instagramaccount geld verdienen met hun bezoekje aan Dunkin’. De koffie- en donutgigant start in Nederland namelijk een samenwerking met Cirkle, de gratis app waarbij consumenten tot ambassadeurs gemaakt worden op Instagram.

Het principe is volgens Dunkin’ heel simpel: eet of drink een lekkernij bij Dunkin’, plaats er een foto van op Instagram en krijg geld op je bankrekening gestort.

Marketing- en loyaliteitsplatform Cirkle (Don Perridon, Mick Vierdag en Bas Smit) biedt naar eigen zeggen een nieuwe manier van social media marketing waar consumenten in de rol van merkambassadeurs duiken.

Deel dit bericht

1 Reacties

Patrick

Kunnen jullie redactionele aandacht besteden aan de ondergang van de Cirkle App van Don Perridon ? Het bedrijf waar Bas Smit aandeelhouder was en werd gefinancierd met een 2 e hypotheek aldus Don Perridon, zoon van.

Vrij recent nog dikke publicaties ook bij jullie over Cirkle en Don Perridon. Per 3 december 2019 zijn alle activiteiten gestaakt en is het profiel van Perridon op Social Media gewijzigd alsof hij nog nooit iets van doen heeft gehad met Cirkle.

Hoeveel geld heeft junior in korte tijd laten verdampen van papa, Bas Smit en anderen ? Als startend ondernemer zag de oplettende kijker 3 ski trips en 5 tropische bestemmingen binnen het jaar met spuitende flessen champagne, oesters, kaviaar, private jets, luxe boten en heli’s op zijn Social Media. Recent werd ook het luxe kantoor weer verbouwd met nieuwe gadgets en onzinnige zaken.

En dan werk je dus 2 jaar aan een start-up en is op eens de data uitwisseling een issue met Instagram ? Totale bullshit. Circkle was/is geen realistisch businessmodel. Dat zag men ook al aan de deelnemende bedrijven en switch van korting naar cash. Allen relaties van papa of gelieerd aan Bas Smit. Een 14 jarige heeft ook niets met Illy koffie of een BMW.

Junior had het over 5.000 Cirkle locaties binnen 12 maanden. Wel dezelfde grote mond als zijn vader maar niet de skills.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond