Deel dit artikel
-

Dutch Design Week lanceert nieuw digital design event: Forward/

De organisatie van de Dutch Design Week presenteert eind oktober een nieuw programmaonderdeel gericht op digital design: Forward/. Dit evenement gaat in op recente en toekomstige ontwikkelingen binnen dit specifieke domein.

Het programma bestaat uit twee onderdelen: een expositie met interactieve ervaringen en een podium met ‘inspirerende presentaties’ op vrijdag 26 oktober.

Gedurende de week toont de expositie diverse interactieve ervaringen. Merken, bureaus en designers laten er zowel conceptuele als toegepaste uitingen zien. Partner Adobe laat zien hoe je razendsnel interactieve ervaringen kan ontwerpen met Adobe XD. Bezoekers kunnen dit hands-on ervaren tijdens de expositie.

Op vrijdagmiddag 26 oktober is er een podium voor Dutch Digital Design met inspirerende presentaties met recent werk en visies op de toekomst. Moderator Bert Hagendoorn (Dutch Digital Design) leidt het gesprek met sprekers als: Achtung / Studio Kraftwerk, Adobe, Vruchtvlees, Govert Flint, Freshheads, Vodafone Ziggo, Greenberry en Random Studio. De presentaties worden afgerond met een netwerkborrel.

Het nieuwe event is opgezet met hulp van Bert Hagendoorn (lid van de Raad van Advies van de Dutch Design Week), in samenwerking met Dutch Digital Design, Dutch Design Foundation en Dutch Digital Agencies.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond