Deel dit artikel
-

Dutch Digital Design aanwezig tijdens SXSW

Tijdens South By South West (SXSW) festival in Austin, dat komende vrijdag van start gaat, staan ook dit jaar Nederlandse bureaus op het podium onder de vlag van Dutch Digital Design. De gelijknamige stichting, die zich inspant voor de zichtbaarheid van het beste Nederlandse digitale werk, is onderdeel van de handelsmissie New Dutch Wave.

Op maandag 14 maart, tijdens het programma The Future of Experiences, delen vijf bureaus hun visie op de toekomst en ontwikkelingen van interactieve ervaringen.

‘The Future of Experiences’ staat in het teken van toekomstige ontwikkelingen van interactieve ervaringen, zoals de metaverse. Sprekers zijn onder anderen Ruben van Bambost (Fabrique), David Vogel (code d’azur), Viet Hoang (Your Majesty), Cees Dingler (Capitola) en Arne Koefoed (Wink).

Daarna volgt een paneldiscussie met internationale merken en bureaus over hetzelfde onderwerp, met onder anderen Karlijn Marchildon, van VanMoof. Bert Hagendoorn (Dutch Digital Design) verzorgt de moderatie van de sessie. Aansluitend is er een netwerkborrel voor alle aanwezigen.

New Dutch Wave presenteert zich dit jaar in de vorm van een rondreizend gezelschap. Deelnemers bezoeken tijdens een meerdaags programma de talloze events. New Dutch Wave werkt daartoe nauw samen met internationale collega-delegaties, waaronder German Innovation, Advantage Austria, Innovation Bridge Europe, Midwest House, Digi.City, House of Creative Denmark, British Music Embassy en Canadian House.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond