Deel dit artikel
-

Dutch Filmworks biedt streaming films in iPad-app aan

De Nederlandse distributeur van films, Dutch Filmworks, is een eigen filmwinkeltje voor op de iPad begonnen. Gebruikers kunnen tegen betaling films streamen naar hun iPad.

 

Het assortiment is bij de lancering nog karig te noemen. De negen films die nu in de virtuele rekken staan, moeten eind dit jaar tot 100 stuks zijn uitgebreid.

 

De prijs voor een recente blockbuster is 9.99. Voor een klassieker, een film die al wat langer inde omloop is, betaalt de iPad-bezitter 4,99. Niet goedkoop, maar de films zijn wel onbeperkt te bekijken.

Er is gekozen voor een streaming techniek om minder beslag te leggen op de opslagcapaciteit van de iPad. De films kunnen niet gedownload worden.

Ook Warner Bros lanceerde vorige week nog een app voor de iPhone waarmee films verkocht moeten worden. Op termijn moet de Moviemarket app van Dutch Filmworks ook beschikbaar komen voor de iPhone en Android-toestellen.

Deel dit bericht

5 Reacties

@Laurensrogier

Leuk idee, alleen veel en veel te duur!! Dit komt zo nooit van de grond natuurlijk…

ilse

Dat is nog duurder dan een kaartje voor de bioscoop…

Jan F. de Vries

Geweldig en ik ben vast van plan om er in de toekomst gebruik van te maken.Bij hoeveelheid zal de prijs volgens mij lager worden.

Tim

Het is even goedkoop of goedkoper dan een dvd kopen. Helaas heb je hem dan wel alleen digitaal.. er zijn nog meer mogelijkheden om online films te kijken behalve deze App. Ik vond laatst een website die ik wil delen; http://www.vodtoday.nl/ipad-films , hier staan meer applicaties en opties 🙂

Tim

Rob

Heb hier een dvd,drive angry,met Nicolas Cage,3 D,met brilletjes,hahahahah,wat een kankerzooi!!!! niks 3 D!!!!Niet eens Blu Ray!!!!!!!!!! oplichters!!!!!en maar zeiken over illegale schijven?Maar wel beter en veel!!!!!! goedkoper Blu Ray disc,hahahaahah,kankerlijers val allemaal dood!!!!!!!!!!!!!! Jullie zijn de grootste neppers!!!!!!!!!!!!!!!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond