Deel dit artikel
-

Dutch Game Garden verhuist naar Dotslash

Dutch Game Garden (DGG) verhuist per 1 april naar de Dotslash Community aan de Europalaan 400 in Utrecht. DGG voegt daarmee een cluster van gamebedrijven toe aan het Dotslash concept.

Dotslash focust zich op het creëren van gedeelde kantoren met een sterke gemeenschap en telt momenteel ruim 100 start-ups, scale-ups, (corporate) partners en investeerders.

Het platform organiseert ook evenementen en kennissessies rondom voor start-up’s en scale-up’s relevante thema’s. Recent koos ook tech venture builder Holland Startup voor een verhuizing naar Dostslash.

Dutch Game Garden bestaat sinds 2008 als game incubator en heeft sindsdien meer dan 160 gamestudios gehuisvest waaronder succesvolle bedrijven als Active Cues en Ronimo Games.

Dutch Game Garden organiseert ook het game business event INDIGO dat dit jaar plaatsvindt op 25 en 26 juni 2020.

Deel dit bericht

1 Reactie

Ger Hazepap

Het blijft natuurlijk een aanfluiting dat de zogenaamde ‘Dutch’ Game Garden nu op een troosteloze Kanaleneiland-locatie zit. Slecht bereikbaar voor overwegend met de trein reizende doelgroep van studenten en startups.

Wellicht dat ‘Utrecht Game Garden’ de naam van dit goedbedoelde maar langzaam inkakkend en subsidieslurpende clubje wat beter dekt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond