Deel dit artikel
-

E-Commerce 25: wie zijn de toppers in e-commerce?

Welke personen zijn de Nederlandse uitblinkers op het gebied van e-commerce en horen thuis in de Emerce E-Commerce 25? De lezers van Emerce kunnen deze toppers voordragen.

Stuur een mailtje naar de redactie met de persoon die er volgens jou bovenuit springt. Vereiste is dat die Nederlandse man of vrouw werkzaam is in e-commerce. Meerdere namen noemen mag ook, maar dan wel van verschillende bedrijven. Dus niet al je collega’s opgeven.

We zijn op zoek naar de mensen die het Nederlandse e-commercelandschap op dit moment vorm geven, die toonaangevend en trendsettend zijn of juist uitblinken met buitengewone resultaten of onderscheidende creativiteit. Het publiek kandideert, dus kan iedereen zelf afwegen welk aspect bij zijn of haar keuze de doorslag geeft.

Uit de inzendingen stelt de redactie van Emerce een lijst van 25 e-commerce toppers samen, waar bezoekers wederom op kunnen stemmen.

De uiteindelijke lijst wordt gepubliceerd in de E-commerce 25 die Emerce meestuurt met het decembernummer. Tijdens de Webwinkel Vakdagen op 28 en 29 januari 2009 in de Jaarbeurs in Utrecht wordt de winnaar in het zonnetje gezet. De E-Commerce 25-lijst komt ook online te staan.

 

Update 19-11: De nominatie-ronde is voorbij en de redactie heeft een shortlist gemaakt. Daar kan tot 26 november 2008 op worden gestemd.

Deel dit bericht

5 Reacties

Jori de Ruiter

waar wordt een 'topper' op beoordeeld dan?

Jeroen Mirck

@Jori: Ik heb even een alinea aan bovenstaand bericht toegevoegd. Het gaat om mensen die het Nederlandse e-commercelandschap op dit moment vorm geven, die toonaangevend en trendsettend zijn of juist uitblinken met buitengewone resultaten of onderscheidende creativiteit. Het publiek kandideert, dus kan iedereen zelf afwegen welk aspect bij zijn of haar keuze de doorslag geeft. Na de stemronde zal de redactie bij het samenstellen van de shortlist natuurlijk wel kijken of de kandidaten ook echt uitblinkers zijn op sommige van de genoemde punten.

Wim H.

Ik meld bij deze aan, Francisco van Jole. De internet archeoloog van deze en vorige eeuw.

Marijke

Maar wat zijn de criteria van e-commerce? Dit is toch vrij breed.

Redactie Emerce

De nominatie-ronde zit er inmiddels op en de redactie heeft een shortlist gemaakt. Daar kan tot 26 november 2008 op worden gestemd: http://www.emerce.nl/nieuws.jsp?id=2777692

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond