Deel dit artikel
-

E-sites specialiseert in Health, Retail en Sports

E-sites uit Breda lanceert zijn nieuwe website waaruit naar voren komt dat het internetbureau zich gaat specialiseren op drie thema’s: Health, Retail en Sports.

Begin deze week ging het nieuwe E-Sites.nl live. Dat moet ook de overgang van het oude naar het nieuwe managementteam afsluiten.

De drie themagebieden komen nadrukkelijk in de organisatie naar voren omdat het bedrijf wordt opgesplitst in drie zelfsturende teams.

Rob Peters, partner en algemeen directeur bij E-sites, legt uit: “Het merendeel van onze klanten valt in één van deze drie categorieën. Doordat we op die vlakken steeds meer specialistische kennis opdoen, die merkbaar ook wenselijker wordt, trekken we daarmee weer nieuwe klanten aan. Die segmentatie willen wij nu doelgericht uitbouwen, om onze expertise nog beter te benutten en te waarborgen.

Het sports-team verhuist per direct van Breda naar Eindhoven, als onderdeel van TDE, het nieuwe digitale bureau in de sport dat E-sites onlangs lanceerde met sportmarketing bureau Triple Double.

Peters verwacht voor de toekomst dat iedere themagebied kan worden bediend vanuit twee of drie zelfstandige, ondernemende teams. Die functioneren als aparte business units.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond