Deel dit artikel
-

Easyjet en Transavia halen ticketverkoop naar voren

Easyjet is deze week begonnen met de onlineverkoop van vliegtickets voor Pasen 2021. Normaal komen die tickets pas vanaf september beschikbaar.

Easyjet heeft sinds maart een groot deel van zijn vloot aan de grond staan. Om toch inkomsten te kunnen genereren wordt de verkoop van het volgend seizoen naar voren gehaald. Tussen 28 maart en 18 april 2021 heeft Easyjet 47.000 vluchten gepland. Klanten kunnen ook bestaande boekingen verplaatsen zonder kosten.

Transavia heeft alle vluchten van en naar Nederland tot en met 27 mei geannuleerd. Alle vliegtuigen staan op dit moment aan de grond, met uitzondering van de toestellen die worden ingezet voor repatriëringsvluchten.

Met de verlenging wil het bedrijf zijn passagiers duidelijkheid bieden over hun vlucht.

Wel heeft Transavia afgelopen week het grootste deel van het Transavia schema voor de winter 2020/2021 op de website gepubliceerd. Op die manier hebben passagiers van wie de vlucht de afgelopen weken is geannuleerd, meer keuze voor het omboeken van hun tickets.

Transavia vliegt de komende winter naar 53 ‘mooie bestemmingen’. De meeste bestemmingen staan online, medio mei komen hier nog negen bestemmingen bij. Dat zijn Al Hoceima, Nador, Madeira, Dubai, Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, La Palma en Lanzarote. Andere topbestemmingen deze winter zijn Alicante, Innsbruck, Malaga, Salzburg en Barcelona.

Foto Easyjet

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond