Deel dit artikel
-

EBay lid van loyaltyprogramma Nectar

EBay is lid geworden van Engelands grootste loyaltyprogramma Nectar. Voor iedere pond die consumenten online besteden krijgen ze een spaarpunt.

Bij Amazon konden ze al sparen en nu voegt Nectar diens concurrent eBay toe aan zijn portfolio. Een kleine twintig miljoen Engelsen kunnen punten sparen door online te shoppen. De gespaarde punten zijn inwisselbaar in het hele land bij grote ketens en merken.

Wie wil shoppen en sparen, moet zich eerst tot Nectar.com wenden. Consumenten moeten daar eerst inloggen om vervolgens prijzen te vergelijken of direct door te klikken naar een van de vele aangesloten webshops. Wanneer iemand de Nu Kopen-functie gebruikt of een eBayveiling wint, krijgt hij spaarpunten.

De vergoeding: één spaarpunt voor iedere Pond die wordt besteed. Wisselkoers: duizend punten zijn goed voor vijf Pond (ca. 6,25 euro).

De Nectarsite heeft maandelijks zeventien miljoen unieke bezoekers.

Het bedrijf exploiteert ook een eigen creditcard waarmee houders in de fysieke wereld kunnen winkelen en sparen tegelijk. De eigenaar van dit spaarprogramma, het 28 jaar oude Aimia uit Canada, is niet actief in Nederland.

Foto: Sean Oliver (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond