Deel dit artikel
-

eBuddy doorbreekt grens van kwart miljard accounts

Het Nederlandse eBuddy, de dienst waarmee gebruikers op verschillende mobiele apparaten met elkaar kunnen chatten, is in gebruikers-accounts, de 250 miljoen gepasseerd. (meer…)

Deel dit bericht

8 Reacties

Jeroen Bos

Mooie cijfers! Respect, zeker omdat het nederlands is! Kunne we trots op zijn.

piet

fantastische cijfers, maar ik begrijp alleen niet waar al die gebruikers dan zijn. Want met die aantallen, zouden we toch allemaal wel 20 mensen kennen minimaal die dit gebruiken. Ik vraag het overal na, maar niemand die er van gehoord heeft, behalve dan door dit soort persberichten. Het zal wellicht aan mij en mijn omgeving liggen, maar bent u gebruiker en hoeveel mensen kent u die het gebruiken?

Dennis

Volgens mij zijn er weinig mensen in Nederland die gebruiken. Zuid-America en Azie gebruiken dit meer. Omdat je daar ook meer Internet cafes hebt en veel mensen geen eigen computer hebben.

Lucas

Ik mis de financiele kengetallen. Lijkt me toch wel een cruciaal aspect om als buitenstaander het zelfverklaarde succes te kunnen beoordelen.

Piet

Nog steeds niemand gesproken die deze dienst gebruikt! Ik hoor ook niks over waar die gebruikers dan vnadaan komen. En doen ze in azie zoveel aan marketing dan? Want als ze daar 100 mln users hebben, dan zal er toch wel wat visibility zijn, toch?Het is gewoon een vreemd verhaal. Even in perspectief….hoeveel iphone gebruikers zijn er? Net zoveel als ebuddy users? Maar iphones kom ik nog wel eens tegen, maar ebuddy nooit! Blijft gek verhaal.

Johan

@piet

Piet je lijkt je nogal druk te maken over de voor jou niet te verifiëren cijfers. Er zijn 2 manieren om jezelf gerust te stellen: 1) ga naar Facebook en check het aantal fans en 2) installeer Ebuddy xms op je telefoon en scan je adresboek(en). Je ziet dan hoeveel contacten van jou xms ook hebben.
Vergeet niet dat Nederland niet de wereld is!

piet

Ik heb het ook geinstalleerd op telefoon maar helemaal NIEMAND die ik ken gebruikt het. Hoeveel ken jij er dan?
Er zijn +/- 100 miljoen iphones in omloop en dan zijn er 250miljoen ebuddy gebruikers, dan zouden we het zo onderhand allemaal wel een keertje gezien of geprobeerd moeten hebben. mee eens dat NL de wereld niet is, maar het is een nederlands bedrijf, dus een beetje meer dichtheid qua users zou wel logisch zijn. Nuchter en logisch nadenken zegt me dat het gewoon een raar verhaal is en niks, maar dan ook helemaal niks, de gepubliceerde getallen ondersteund.

Anoniem

Ik heb eBuddy een jaar gebruikt. Toen msnde ik op mijn live hotmail (haat de msn voor mac) maar ik dacht laat ik msn op eBuddy weer proberen en ben meteen weer overtuigd zulke gave thema achtergronden, ja ik ben zo’n creatief persoon die dat dan weer HEEL belangrijk vind haha! En bij live hotmail had ik alle thema’s al meerdere keren gehad! Ook is het een goede dienst en vind het fijn dat het GRATIS is door die reclame :)! Op mijn tel gebruik ik ’t nog niet. Ping en whatsapp is genoeg!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond