Deel dit artikel
-

E-Commerce Live: Conversieoptimalisatie met Google Certified Partners

In 2021 lanceerde Google een certificering om de capaciteiten van bureaus te beoordelen om op maat gemaakte, door marketingmogelijkheden geleide verbeteringen aan websites aan te bieden, zodat adverteerders meer ROI (return of investment) konden behalen.

Op Emerce E-Commerce Live (5 juni in Amsterdam) vertelt Shane Cassells over de capaciteiten waar Google naar zoekt in bureau’s.

Hij deelt voorbeelden van werk geleverd door gecertificeerde partners voor adverteerders en noemt redenen waarom adverteerders zouden moeten overwegen om met een gecertificeerde partner samen te werken om de winstgevendheid, verkoop en klantbehoud te vergroten.

Hij zal ook ingaan op het belang van landingspagina’s in het AI-tijdperk en het belang van het verkrijgen van de juiste ervaring om e-commercetransacties te maximaliseren.

Shane Cassells kwam in 2006 bij Google werken om online advertentiecampagnes voor merken en bureaus op te zetten. Hij realiseerde zich al snel dat de kwaliteit van zijn campagnes afhing van de websites waarop ze waren gericht, en dat de kwaliteit van die websites over het algemeen niet erg goed was.

Sinds 2008 helpt Shane adverteerders van Google betere sites en apps te bouwen op alle apparaten. Hij schreef de eerste Google-principes over best practices voor mobiele sites en heeft veel van de grootste bedrijven in EMEA geholpen hun ervaringen, hun conversieratio’s en hun winst te verbeteren.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond