Deel dit artikel
-

E-Commerce Live: hoe flitsbezorging de markt voorgoed verandert

Er gaat geen dag voorbij of flitsbezorgers zijn in het nieuws. Zo lijken zij zich niet neer te leggen bij het besluit van het Amsterdams college om distributiecentra alleen nog op bedrijventerreinen toe te staan.

Gorillas liet een dezer dagen weten ‘van toegevoegde waarde voor Amsterdam’ te zijn en dat inmiddels ‘meer dan een derde’ van de stad al klant is.

Je hoort er ongetwijfeld meer over tijdens de presentatie van Sadik Cevik van Gorillas op E-Commerce Live!

De missie van Gorillas is consumenten tegen retailprijzen moeiteloos direct toegang te geven tot verse en lokale producten.

Cevik begon zijn carrière in Investment Banking & Strategy Consultancy, onder andere bij Rothschild en J.P. Morgan in Londen. Daarna maakte hij de overstap naar Online Pharmacy en was hij twee jaar lang Head of Strategy and Operations bij Atida.

Sinds april 2021 is Sadik werkzaam bij Gorillas; eerst als Deputy General Manager Benelux en inmiddels heeft hij de rol van General Manager Benelux op zich genomen.

Wat is nu, nieuw en next in e-commerce? Sprekers van vooraanstaande merken geven je 1 juni online de allesomvattende e-commerce update vol strategische sessies, trend talks en praktijkcases. Voor jou om uit te blinken en je positie te verstevigen in e-commerce. Tickets hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond