Deel dit artikel
-

E-commerce Live: hoe HotelsSpecials zich op de Duitse markt begaf

Hotelspecials.de won dit jaar de Thuiswinkel Cross Border E-commerce Award. Dennis van Allemeersch vertelt morgen op E-commerce Live hoe HotelSpecials zich in 2014 op succesvolle wijze op de Duitse reismarkt begaf.

Welke keuzes werden gemaakt om internationaal te kunnen groeien, hoe werd het bezoekersverkeer gegenereerd en hoe leidde dit op succesvolle wijze ook over de grens tot een hoge conversie?

Van Allemeersch begon zijn carrière als strateeg bij Accenture in Londen, waarna hij aan de slag ging bij SNS Reaal, onder meer als Hoofd Marketing Directe Distributie en Hoofd Corporate Strategy.

In 2007 stapt Dennis over naar eBay. Eerst als Country Manager Benelux bij Paypal en vervolgens als Director B2C eBay Classifieds Noord Europa. Eind 2013 werd Dennis CEO van HotelBooker, een online reisbureau actief in Noord-West Europa (in Nederland bekend van HotelSpecials.nl en HotelAanbiedingen.nl).

Sinds begin 2014 is Dennis tevens bestuurder bij Thuiswinkel, en vertegenwoordigt hij de Europese webwinkeliers bij de ECB.

Boek tickets voor E-Commerce Live hier.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond