Deel dit artikel
-

E-commercebedrijf Sparkles koopt Simply Colors

E-commercebedrijf Sparkles uit Zeist neemt Simply Colors uit Soest over om zijn portfolio, gecentreerd rondom feestkaartjes, uit te breiden.

Vanochtend maken de bedrijven het samengaan van de twee bekend. Onder de transactie valt ook Simply Colors’ label Bulbby, dat gepersonaliseerde cadeautjes verkoopt.

Over de financiën doen de bedrijven geen uitspraken.

Sparkles is sinds 2011 actief met de merken als Hippe Geboortekaartjes, Made for Moments en Pretty Orange in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast maken ruim zestig webshops via white label gebruik van Sparkles’ platform. Dat laatste houdt in. Andere bedrijven gebruiken de software uit Zeist om hun eigen kaartenplatform op te draaien.

Simply Colors is gespecialiseerd in gepersonaliseerde producten en cadeaus in de markt voor baby’s en jonge kinderen.

De koper heeft de ambitie om marktleider te worden in Nederland, België en Duitsland. Groeikansen zien ze in assortimentsuitbreiding en in omzetgroei over de grens. Met de overname van Simply Colors komt het aantal medewerkers binnen de Sparkles-groep op 175 man.

Sparkles maakt onderdeel uit van drukkerijbedrijf Koninklijke Em. de Jong-groep. Dat is verder nog actief in Frankrijk, Engeland en Ierland.

Foto: Johan Larsson (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond