Deel dit artikel
-

eDay 2018 is méér

Over iets meer dan drie weken, op donderdag 11 oktober, vindt Emerce eDay weer plaats in Amsterdam. eDay is dit jaar breder van opzet en duurt tot de nacht invalt en dan nog langer.

Natuurlijk draait 11 oktober helemaal om onthechten van de dagelijkse praktijk, grenzen oprekken en inspiratie opdoen. Het programma van eDay laat wel zien waarom.

Wat is er in China op dit moment hot op straat? Niemand beter om dat te vertellen dan David Li van het Shenzhen Open Innovation Lab. Meer geïnteresseerd in socialmedia? Dan zoek je het hogerop met Veronica McGregor van het legendarische NASA Jet Propulsion Lab. Of, ook zomaar een greep uit het programma, Gilad Lotan. Hij is Head of Data Science bij Buzzfeed.

Maar er is meer.

Ook dit jaar reiken we natuurlijk de European Start-up Awards uit. Voor de zevende keerde. De lijst met techtoppers op de shortlist is samengesteld door de redactie van Emerce met input van VC’s, M&A-specialisten, bankiers en journalisten uit heel West-Europa. De kwaliteit ervan staat buiten kijf. Een paar weken geleden werd de nummer drie van editie 2017 (relayr) nog overgenomen voor driehonderd miljoen dollar.

Speciaal voor studenten en Emerce-lezers onder de 27 jaar wordt er dit jaar een speciale gelegenheid georganiseerd. eDay NextGen. Tijdens eDay NextGen komen sprekers van eDay naar een andere locatie in Amsterdam-Noord naar deze groep van maximaal driehonderd man. Daar gaan ze letterlijk in gesprek, eDay maar dan kleinschaliger en interactiever. Als bij College Tour. Belangstellenden kunnen zich via de site opgeven. Hen wordt gevraagd een korte motivatie te schrijven. Entree is gratis. De sprékers hebben er zin in!

Deze donderdag eindigt dit jaar pas op vrijdag met eNight, ieder jaar afgeladen tot aan de nok. Dit keer in The Butcher Social Club (A’DAM TOREN).

Link: foto’s eDay 2017

Fotogratie: Peter Boer (c)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond