Deel dit artikel
-

EDAY: Wat is de emotionele temperatuur van de wereld?

Het jaarlijkse Global Emotions Report van Gallup meet de positieve en negatieve ervaringen van mensen wereldwijd en geeft leiders inzicht in de emotionele gezondheid. Welzijn is een essentiële indicator van de economische en sociale ontwikkeling van een land. Pa Sinyan vertelt op EDAY (5 oktober) over factoren die het gedrag op het werk beïnvloeden, de rol van leiders en managers daarbij.

Positieve emoties herstelden zich na de pandemie in 2022. Meer mensen voelden zich goed uitgerust, beleefden plezier en lachten meer dan 2021, zo concludeert Gallop.

De pandemie heeft onze manier van denken op het werk veranderd. Wat niet is veranderd, is wat mensen van het werk willen, hun emotionele behoeften zijn consistent gebleven. De verwachtingen van mensen over wat ze van het werk nodig hebben om goed te presteren – en om zich goed te voelen – eveneens. Denk aan waardering, erkenning en een gevoel van doelgerichtheid.

In de vervulling van die behoeften zien we wel variatie. Meer mensen zijn van plan om thuis te werken, en meer mensen werken liever vanuit een hybride setting.

Sinyan is regionaal managing partner bij Gallup en verantwoordelijk voor EMEA. Hij heeft 15 jaar ervaring in het adviseren van leiderschapsteams over zowel organisatorische als C-Suite-uitdagingen in de automobiel-, productie-, retail- en consumentengoederenindustrie.

Voordat hij bij Gallup kwam, werkte Pa bij het Duitse ministerie van Economische Zaken, waar hij economisch advies gaf voor buitenlandse directe investeringen. Hij werkte ook samen met de Afrikaanse Ontwikkelingsbank in Tunesië.

Sinyan behaalde zijn master en een bachelor in internationale economie en financiën aan de Universiteit van Tilburg en heeft een basiskennis van het Nederlands.

Emerce EDAY wordt dit jaar gehouden op donderdag 5 oktober in Amsterdam. Het volledige programma vind je hier. Kaarten zijn hier te bestellen.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond