Deel dit artikel
-

EdTech scale-up StudeerSnel (StuDocu) haalt 50 miljoen dollar op

De Amsterdamse edtech scale-up StudeerSnel.nl (StuDocu) heeft in de Serie B financieringsronde 50 miljoen dollar opgehaald bij Partech.

StudeerSnel investeert het kapitaal in verdere expansie in nieuwe en al actieve landen en teamuitbreiding. Momenteel bereikt StudeerSnel 15 miljoen studenten van 2000 universiteiten en hogescholen in ruim 60 landen.

Op het online platform kunnen studenten onderling hun studiemateriaal, zoals college-aantekeningen, samenvattingen en oefenmateriaal, delen om kennis uit te wisselen om zo efficiënt mogelijk te studeren.

De online contentbibliotheek van StudeerSnel is gebouwd vanuit de studentenkamers van de oprichters in Delft. Tijdens hun studententijd bedachten de oprichters, onder wie CEO Marnix Broer, dat het verzamelen van al het nuttige studiemateriaal van medestudenten veel efficiënter kon.

Investeringen opgehaald uit eerdere financieringsrondes in 2015, 2018 en 2019 gaven het startschot voor de uitbreiding naar markten als Australië, Canada, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

In 2013 werd de naam StuDocu in het leven geroepen om internationale studenten beter te bedienen. Inmiddels is het platform uitgegroeid tot de internationale leider voor het delen van studiedocumenten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond