Deel dit artikel
-

Eerste abonnement voor koffiecups

Twee Rotterdamse ondernemers hebben De Koffiejongens opgericht, naar eigen zeggen het eerste bedrijf in Nederland dat uitsluitend ‘abonnementen’ op koffiecups aanbiedt en die vervolgens door de brievenbus laat thuisbezorgen.

Nespresso is in Nederland marktleider op het gebied van koffiemachines, maar de bijbehorende koffiecups moeten gebruikers merendeels nog online kopen. Dat kost moeite en tijd.

Walter Morriën en Corné van Drogenbroek introduceren daarom een abonnementsdienst, waarbij de cups automatisch worden bezorgd. Dergelijke diensten bestonden al voor onder meer scheermesjes.

Bij De Koffiejongens kan men verschillende abonnementen afsluiten en drie verschillende smaken bestellen, een Lungo, een Espresso en een Ristretto.

Het abonnement wordt aangepast aan het koffiegebruik van de klant. Klanten geven zelf aan hoeveel ze drinken.

Deel dit bericht

3 Reacties

Richard

Ziet er netjes uit maar ze zijn niet de eerste. Voor mijn bedrijf bestel ik al ruim een jaar via koffiecupster.nl en als je mailt kan je dat ook gewoon periodiek ontvangen.

Saskia Moria

Dit is echt heerlijke koffie. En het grootste voordeel vind ik dat de cups door de brievenbus passen en je dus niet thuis hoeft te zijn voor de bezorging.

Jos

Hoezo is een abonnement uniek? Nespresso kun je toch ook gewoon periodiek instellen?? Heb je 1. meer keuze in koffie en 2. met een acceptgiro betaal je ook nog eens achteraf? Ik zie het voordeel niet, behalve die paar cent per cup. Maarja, in de Ah kom je 3x per week.. dus voor prijs zijn er betere opties.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond