Deel dit artikel
-

Eerste DHL Parcelstation bij wehkamp Zwolle in gebruik genomen

DHL heeft het eerste DHL Parcelstation in Zwolle voor het hoofdkantoor van wehkamp.nl aan de Meeuwenlaan geplaatst en in gebruik genomen. Bij het Parcelstation, bestaande uit 74 pakketkluisjes in verschillende formaten, kunnen klanten 24 uur per dag en zeven dagen per week hun pakketten afhalen of afleveren.

Het is het vierde DHL Parcelstation dat in Nederland in gebruik genomen wordt. Dit aantal zal de aankomende maanden verder worden uitgebreid tot minimaal twintig.

De kluisjes worden als extra bezorgmogelijkheid toegevoegd in het bestelproces van wehkamp.nl. Tijdens het plaatsen van een bestelling kiest de klant in het kassaproces voor levering bij een DHL Parcelstation. Vervolgens krijgt zij per sms een code waarmee ze de kluis kunnen openen.

Niet alle bestellingen passen qua formaat in een Parcelstation; mocht het niet passen dan wordt de bestelling automatisch afgeleverd bij de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop en wordt de klant hierover geïnformeerd. Later dit jaar zal het mogelijk zijn om ook bestellingen te retourneren via het DHL Parcelstation.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond